0720655553 [email protected]

Fonduri nerambursabile de până la 100%

Fie că ai planuri pentru devoltarea afacerii pe care o ai sau ai un proiect pentru care vrei să obții finanțare, noi găsim cele mai eficiente soluții! Spune-ne despre proiectul tău și noi îți găsim cele mai eficiente programe (europene sau naționale) pe care poți aplica.

Ocupă-te doar de ceea ce te pasionează!

}

Câștigi timp și scapi de stres

În mod normal ar trebui să parcurgi toată documentația, să găsești programele care ți se potrivesc și să pregătești totul singur. Nu mai este nevoie să te stresezi cu așa ceva!

i

Noi ne ocupăm de toate actele

Echipa noastră este pregătită să te ajute să găsești cele mai eficiente soluții de finanțare. Noi ne ocupăm de tot ce înseamnă acte și documente, tu trebuie doar să semnezi

Z

Elaborarea integrală a proiectului

Atunci când lucrezi singur, există întotdeauna riscul ca proiectul tău să fie incomplet sau incorect alcătuit și poate fi respins. Cu noi nu vei avea astfel de probleme.

Asistență la achiziții si implementarea proiectului

Te ajutăm să îți implementezi proiectul și să respecți toate angajamentele pentru ca proiectul tău să se dezvolte și să devină cu adevărat o afacere de succes!

Consultanță GRATUITĂ pentru ideea ta de afacere!

Contactează-ne acum și îți programăm o întâlnire cu specialiștii nostri!

Contactează-ne!

Alege o echipă performantă cu care să lucrezi. Experții noștri au derulat numeroase planuri de afaceri și au câștigat zeci de proiecte de finanțare pentru antreprenori și IMM-uri.

Asigurăm consultanţă gratuită pentru verificarea și analiza eligibilităţii solicitantului. Contactează-ne acum!

Fonduri și programe 2014-2020: PNDR (Programul Naţional de Dezvoltare Rurală), POR (Programul Operațional Regional), POC (Programul Operațional Competitivitate) și toate programele naționale, subvenționate de la bugetul de stat.

%

Rata noastră de succes

i

458 de proiecte

416 clienți mulțumiți

12 milioane de euro

5+ ani experiență

Echipa noastră are experiența necesară să îți poată asigura succesul câștigării finanțării. Majoritatea clienților noștri au dezvoltat mai mult decât un proiect de finanțare cu noi. Spune-ne mai multe despre ceea ce vrei să faci, iar noi îți recomandăm cele mai bune programe de finanțare cu până la 100% fonduri nerambursabile.

Este POSIBIL să îți construiești afacerea visurilor tale cu 0 (ZERO) lei, doar din fonduri europene sau naționale.

Solicită o consultanță gratuită!

Alte modalități prin care putem stabili o întâlnire:

Solicită evaluare GRATUITĂ